top of page

Academy

IMG_6631.jpg

Het is zo belangrijk bij een uitvaart dat het recht doet aan de overledene. Dat het verhaal overkomt. En er zijn zoveel wegen die naar Rome leiden! Wij kunnen je helpen het verhaal beter over te laten komen en  je comfortabel te voelen om buiten de gebaande paden te gaan. Wij bieden trainingen en workshops aan voor uitvaartverzorgers, mensen met interesse in de branche en ondernemers.  Interesse? 

Over Ruth 

Theatermaker,  Trainer, Coach
Afgestudeerd Master of Education in Arts

Artez Hogeschool van de Kunsten
Ervaring: Teamtrainingen, Coaching / begeleiding.

,Acteren, Regisseren, Grimeren. 

Ik woon in Lelystad met mijn leuke gezin bestaande uit mijn partner en 2 kinderen. Ik heb een groot theaterhart maar ik geef het podium graag aan een ander. Mensen tot hun recht laten komen, dat is waar ik voor ga.

Ik ben opgeleid als theatermaker, docent en regisseur. Ik werk nu 15 jaar als zelfstandig ondernemer en heb veel projectwerk gedaan als maker en trainer. Daarnaast ben ik als ontwikkelaar van (creatief) onderwijs al heel wat jaar bezig om betekenisvolle trajecten te ontwikkelen. Dit heb ik voor alle onderwijstypen mogen doen.

Momenteel maak ik mij, vanuit Fleck, ook sterk voor Cultuuronderwijs. Dat gaat om ervaren, verbeelden, fantaseren en vormgeven. Flevoland is mijn thuis en om hier te mogen bijdragen aan verankering van cultuuronderwijs vind ik van grote waarde. 

pexels-sohail-na-807598.jpg
Uitvaart logo.jpg
Asset 1_300x.png
bottom of page