top of page

Arie ten Wolde- Koger

Pasen 2023-87.jpg

Sinds 2013 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche.

Het vak van uitvaartverzorger is een prachtig vak waar ik veel voldoening en dankbaarheid uit haal en wekelijks mooie levenslessen meekrijg. Het werken met mensen vind ik prachtig, daarnaast kent ons vak zoveel facetten: vormgeving, organisatie, improvisatie, teksten schrijven, geestelijk ondersteunen, catering, techniek & muziek.

 

Dit werk blijft mij uitdagen en is enorm afwisselend. Geen mens is hetzelfde, daarom is het mooi een uitvaart echt persoonlijk te kunnen maken. Een mooie kaart maken, samen creatieve ideeën en/of oplossingen bedenken, puzzelen met het budget, strak organiseren en wensen tot in de puntjes uitvoeren.

 

Ik ben getrouwd met Ruth en samen hebben wij twee kinderen.

De soms grillige tijden van dit werk en de mogelijkheid veel vanuit huis te doen, maakt dat ik gelukkig ook veel thuis kan zijn en tijd doorbreng met ons gezin.

 

Daarnaast kook ik graag. Het is een mooie manier om je hoofd even leeg te maken. Met de beschikbare ingrediënten bedenken wat ik kan gaan maken vind ik vooral leuk. Mijn partner krijgt dan soms een aantal opties voorgeschoteld.. Ook hierin zie ik altijd de link met mijn werk. Wat zijn de middelen en hoe komen we daarmee tot een zo mooi mogelijk afscheid?

 

Naast mijn werk ben ik graag in de tuin bezig. Ik houd ontzettend van natuur en planten en heb een wilde tuin waar ik in de zomer geniet van planten, bloemen en vlinders en ’s winters vooral van de vogels. Ik zet mij in om op een verantwoorde manier met onze planeet om te gaan.

 

Arie ten Wolde - Koger

Rozengaard 19-48

8212 DT Lelystad 

uitvaartzorgtwk@gmail.com

pexels-irina-iriser-2534523.jpg
Uitvaart logo.jpg
Asset 1_300x.png
bottom of page