top of page

Academy

ECO uitvaart iStock-1487328461.jpg
Ijsseloog foto.jpg

Training Spreken voor groepen – Voor iedereen die voor groepen staat, of dit in educatie is of bij uitvaarten.

Een presentatie geven voor een grote groep, je verhaal vertellen terwijl iedereen naar je kijkt, zorgen dat je de juiste boodschap meegeeft aan je toehoorders. Dit is allemaal niet vanzelfsprekend. Deze training biedt je praktische handvatten om zelfverzekerder voor groepen te staan. Met persoonlijke coaching en leuke groepsopdrachten leer je vormgeven aan je verhaal en aan hoe je dit het beste over kan brengen.

Praktische informatie:

Duur: 2,5 uur incl. pauze (mogelijkheid tot vervolg)

Groepsgrootte: 8- 15 personen

Locatie: in overleg

Prijs: € 625 (Excl. Btw en op locatie van aanvrager)

iStock-1288126175.jpg

Academy

Verlies en rouw zijn deel van ons leven. Bij een overlijden is het belangrijk dat je samen vorm kunt geven aan de herinnering van wie je bent kwijtgeraakt. Dat verhaal is belangrijk om te vertellen. En er zijn zoveel wegen die naar Rome leiden! Wij kunnen je helpen het verhaal beter over te laten komen en je comfortabel te voelen om buiten de gebaande paden te gaan.

Wij bieden trainingen en workshops aan voor uitvaartverzorgers, mensen met interesse in de branche en ondernemers. Ook bieden wij trainingen en coaching aan instellingen die te maken hebben met verlies en rouw. Interesse? Stuur ons een mail!

chinese uitvaartiStock-665131170.jpg

Training Rouw en Creatieve werkvormen in de praktijk – Voor onderwijs-/ sociale instellingen

Het thema rouw is groot en tegelijk heel dichtbij. Veel kinderen hebben te maken met verlieservaringen. In de praktijk is het niet altijd een thema waar we vorm aan weten te geven in ons werk voor de groep. In deze workshop leer je hoe je creatieve werkvormen kunt inzetten voor kinderen die te maken hebben met rouw. Zowel individueel als op groepsniveau. We gaan in op rouwverwerking bij kinderen en op het creatieve proces. Aan het eind van de workshop heb je handvatten voor je eigen beroepspraktijk.

Praktische informatie:

Duur: 2,5 uur incl. pauze (mogelijkheid tot vervolg)

Groepsgrootte: 10- 22 personen

Locatie: in overleg

Prijs: € 625 (Excl. Btw en op locatie van aanvrager)

pexels-sohail-na-807598.jpg
Uitvaart logo.jpg
Asset 1_300x.png
bottom of page